Les nostres activitats

Activitats

Estades als Alps

Durant l’estiu tenim un programa de pretemporada amb un mínim 35 dies d’esquí.

Juliol

Glacera Les Deux Alpes

CASA GRANUEC

 

Durant el mes de Juliol viatgem a l’estació de Les Deux Alpes, molt a prop de la ciutat de Grenoble. Oferim dos blocs de 14 dies on convivim tot el grup en dos chalets on ens emportem un/a cuiner/a professional. Més enllà de l’entrenament a pistes i la preparació fisica, aquest estatge en serveix per aprendre a conviure i colaborar en les tasques domèstiques.

Setembre

Glacera de Hintertux

Passo Dello Stelvio

Madrid Sonwzone

 

Es un stage previ a que comecçin les escoles. Normalment anem del 1 al 10 de setembre. Es un stage on l’objectiu es donar continuitat a la feina feta durant el Juliol. Els corredors encara no han començat les escoles i podem fer una feina molt complerta tant a pistes com durant les tardes.

 

Octubre

Glacera Stubai

Passo Dello Stelvio

 

L’estatge del pont de tots sants l’aprofitem per marxar a la Glacera d’Stubai (Austria) i sumar 9 dies d’esquí. Es un dels estatges més importants de la temporada ja que es el pas previ al inici de temporada.

Preparació Fisica

Estatges d’estiu: El club ofereix estatges durant els mesos d’estiu enfocats a la preparació fisica i la diversió amb tots els companys.

 

Fisic anual: Oferim un programa de fisic anual on setmanalment hi han 2-3 sessions presencials i 2-3 sessions que els corredors han de fer de forma autónoma. Aquesta preparació va guiada per preparadors fisics especialitzats en l’esquí alpí. Tenim varis grups entre Barcelona, Sant Cugat del Valles i Andorra.

Activitats per als mes petits

Amic invisible, Carnestoltes, altres