Equipacions GRANUEC

NORMATIVA UNIFORMITAT GRANUEC 2023/24

 

 

1 – La uniformitat obligatòria del Club és: anorac, pantaló llarg d’esquí, dessuadora, samarreta de màniga curta, pantaló llarg i curt de fer esport. Això implica que en els desplaçaments (transport i hotels) i quan es puja al podi s’ha d’anar amb la roba del club. Aquest any serem especialment estrictes amb aquest punt

2 – La uniformitat es obligatòria per qualsevol categoria, excepte pingüins i minis, que és recomanable, sinó porten l’equipació GRANUEC han de portar el peto GRANUEC visible.

3 – És aconsellable també que els corredors portin el vestit de competició (mono) del club GRANUEC (qualsevol model). Obligatori a les categories U12, U14 i U16.

4 – L’equipació esportiva GRANUEC es podrà recollir pel local social del club a Puigcerdà.

5 – La roba Avalanche es recollirà a finals de novembre – primers de desembre. S’enviarà la informació sobre la distribució de les peces per correu electrònic.

6 – Les peticions de la uniformitat es faran a través del correu electrònic de la secretaria del club: eduran.granuec@gmail.com

7 – Una vegada les responsables de les equipacions hagin confirmat que es disposa de la prenda s’enviarà un correu electrònic a la secretaria del club per que es giri el rebut.

8 – Identificació de motxilles i bosses esquí. Tot el material ha d’anar identificat amb els brodats del GRANUEC.

9 – Adhesiu amb el logo del club: Els corredors de les categories pingüins, U8 i U10-U12 han de portar l’adhesiu al casc i marcar la resta de material amb el nom del corredor i GRANUEC, la resta de categories és obligatori fer ús de l’adhesiu del GRANUEC tan el casc com en la resta de material.

TAULA D’EQUIPACIONS GRANUEC 2023/24

 
EQUIPACIONS 2023 – 2024
    
JUNIOR
    
AvalancheJacket  
 Pantaló  
 Softshell-Primaloft  
 Capa  
 Mono Competició Vesthold  
 Training short Vesthold  
 Pack Dessuadora + Samarreta  
    
 Talles Avalanche: 6/8/10/12/14  
 Talla Mono/Pantaloneta: XXS/XS  
 Talla Pack Dessuadora: 8/10/12/14  
    
ADULT
    
AvalancheJacket  
 Pantaló  
 Softshell-Primaloft  
 Capa  
 Mono Competició Vesthold  
 Training short Vesthold  
 Pack Dessuadora + Samarreta