Gran UEC

Qui som?

Sobre nosaltres

Gran UEC

Som un club esportiu encarat a l’esquí alpí, sense ànim de lucre amb molts anys d’experiència en el món de l’esquí. Fruït de la unió de dos entitats esportives reconegudes com són la Unió Esportiva de Catalunya  de Mataró y el Club Esquí Granollers. La nostra activitat la desenvolupem principalmente a l’estació Andorrana El Pas de la Casa i Grau Roig (Andorra). Un paradís a escasos quilòmetres de la Cerdanya, ideal pels esquiadors que valoren la qualitat de la neu i els quilòmetres esquiables. (Granvalira té 200 km esquiables)

 

El club és un punt de trobada per a les famílies, des d’on s’impulsen activitats esportives i socials que promouen valors importants per a la formació dels nens i els joves.

 

Aquest marc esportiu i humà converteix el club en una escola de base per a la formació d’esportistes i tècnics dels equips nacionals d’esports d’hivern.

Formació tècnica i valors

Marc esportiu i humà

200

quilòmetres
esquiables

7

categories per a
totes les edats

3

estades d’estiu
als Alps
Equip formatiu

Staff tècnic

Sergi Piguillem Serra

Recorregut al club

7 anys al club com a corredor, dels quants durant 3 d’aquest anys he estat corrent la lliga universitària a USA.

2 anys al club com a entrenador

 

Formació

TD2

 

Per què fas d’entrandor?

Aquest esport m’ha vist créixer, I he après molt al llarg de molts anys d’esquí. Vull que les noves generacions tinguin la mateixa oportunitat.

Juan Belvis Alvo

Recorregut al club

2 anys al club com a entrenador.

 

 

 

Formació

TD2

 

Per què fas d’entrandor?

El paper d’entrenador em va trucar des del primer moment que deixava de competir. El poder transmetre tot allò adquirit com a corredor als esportistes i veure’n la progressió tant com d’esportista i persona, és el que m’omple.

Mieria Casellas Collell

Recorregut al club

Corredora fins a U16 (alevins i infantils)

2 anys com a entrenadora

 

Formació

TD1

Per què fas d’entrandora ?

Faig d’entrenadora pel valor i la importància que li dono a la formació dels infants en l’àmbit de l’esport. Poder ensenyar i transmetre uns valors a nivell personal i professional fa que la feina es converteixi en un hobbie. A la vegada, ensenyar el que a mi em van transmetre els meus entrenadors.